Skip til hoved indholdet

Jobbank Vejen

Jobbank Vejen er et værktøj, hvor virksomheder kan søge efter ledige kandidater, der alle har taget grunduddannelse eller opkvalificerende kurser inden for brancher med særlige rekrutteringsudfordringer og behov. Her kan I udsøge den kandidat, der matcher jeres virksomhed. Der står flere, kvalificerede kandidater klar til at starte i netop jeres virksomhed.

Forløbet

De ledige i jobbanken er blevet screenet af HR medarbejdere fra lokale virksomheder før deres kompetence løft. Dernæst har de gennemgået en grundlæggende uddannelse med fokus på kompetencer indenfor industrien, således de hurtigere kan indgå i arbejdsstyrken inden for brancherne.

Sådan får I fat i en ledig

Jobbanken er et værktøj, hvor virksomheder kan søge efter ledige kandidater, der alle har taget grunduddannelsen til fødevare - eller transport & logistikbranchen. Her finder I en oversigt over de kandidater, der har gennemgået uddannelsen samt deres CV.

”Det skal være attraktivt at være i denne jobbank, udover de faglige kompetencer, er det vigtigt at den ledige udviser engagement og interesse overfor fødevarebranchen, og det er denne jobbank med til at sikre.”

HR Manager Eurofins Steins Laboratorium A/S, Marianne Elsborg Ibsen

Sådan får i fat i jeres næste medarbejder

Den hurtige vej videre

Denne side er printet den 14-07-2024 04.56

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Vejen Kommune


Erhverv og Plan
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen