Skip til hoved indholdet

Kom godt i gang i Vejen Kommune


Du slipper billigere 

Vejen Kommune har konkurrencedygtige priser på afgifter. Vi hjælper dig med at få overblik over, hvilke afgifter, der er relevante at kende til for din type af virksomhed, og med at lave omkostningsberegningen på dette.
Billige byggegrunde og lave skatter 

Med lave priser på byggegrunde og lave skatter er det nemmere at etablere og drive virksomhed i Vejen Kommune. Vi lægger vægt på at have attraktive erhvervsgrunde til salg langs E20 - ja faktisk har vi de billigste priser vest for Storebælt.

Samtidig er erhvervsskatterne de laveste i området og sammen med lave spildevandsafgifter og lave omkostninger til lønninger og drift generelt, er det en relativ billig fornøjelse at drive virksomhed her.

I Vejen Kommune er der ingen dækningsafgift, og samtidig tilbyder vi en konkurrencedygtig grundskyld på 20,36 %.Vi forsyner dig 

Sikker og effektiv forsyning er en forudsætning for at drive en konkurrencedygtig virksomhed - og det tilbyder vi.


Danmarks bedste internetdækning

Vejen Kommune var first mover inden for fibernet. Da de nationale hovedlinjer løber gennem kommunen, er det nemt at få opkoblinger med høje hastigheder.
El fra grøn energi eller el-nettet

Du kan få al den el, din virksomhed har behov for. Én mulighed er grøn energi fra et solcelleanlæg eller vindmøller, en anden mulighed er at gå efter markedets billigste priser via el-nettet. Valget er dit.Vand ind - spildevand ud 

Vejen Kommune ligger oven på en større grundvandsforsyning, så du kommer ikke til at mangle vand. Det er vigtigt for blandt andet fødevarevirksomheder at kunne komme af med spildevand. Vi står til rådighed med sparring og idéer til fordelagtige løsninger.
Fjernvarme, naturgas eller biogas 

Typiske varmekilder er fjernvarme, naturgas og biogas. Typisk kan der også laves individuelle løsninger, f.eks. i form af jordvarme, solvarme, træpille- eller oliefyr. Disse løsninger kræver ofte særlige tilladelser.

Find muligheder i Vejen Kommune

Kontakt vores erhvervskonsulent

Rikke Friland Vindbjerg | Tlf.: 7996 6137 | Mobil: 2127 3082 | Send sikker mail

Den hurtige vej videre

Denne side er printet den 14-07-2024 04.56

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Vejen Kommune


Erhverv og Plan
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen