Skip til hoved indholdet

Transport

Den geografiske placering centralt i Syddanmark med let adgang til motorveje mod syd, nord, øst og vest. Har man i Vejen arbejdet med at gøre til en god forretning.

Transport- og logistikbranchen

At en af Vejens styrkepositioner er transport og logistik skyldes delvist vores centrale placering, men også stolte traditioner fra virksomheder som K. Hansen Transport, S. Chr. Sørensen, SPF, Agri-Norcold og Solar A/S. Senest har vi i fået selskab af Prime Cargo og AH Fragt.

Med mere end 2.000 ansatte i branchen relateret til transport og logistik har der også vist sig et grundlag for efteruddannelse, hvor bl.a. DEKRA med sin placering i Vejen hjælper med til at virksomhederne kan få uddannet medarbejder inden for transport og logistik.

Mange af disse virksomheder arbejder i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv og bruger løbende sparring og netværket i UdviklingVejen, som bl.a. har fokus på vækst, eksport, digitalisering og effektivisering. 

Med motorvej E20 som nabo har vi en optimal placering for vores transport- og logistikvirksomhed. Det er nemt at komme rundt til og retur fra vores kunder, og her kan vi tiltrække kvalificeret arbejdskraft.
Vejen Kommune giver plads til virksomhedernes behov for udvikling og vækst, og vi har altid en konstruktiv dialog og en inspirerende sparring.

Jakob Wiborg Hansen, Direktør, K. Hansen Transport AS

Kontakt vores erhvervskonsulent

Rikke Friland Vindbjerg | Tlf.: 7996 6137 | Mobil: 2127 3082 | Send sikker mail

Den hurtige vej videre

Denne side er printet den 14-07-2024 04.55

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Vejen Kommune


Erhverv og Plan
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen