Skip til hoved indholdet

DI erhvervsvenlighed

ERHVERVSVENLIGHED ER EN DEL AF DNA'ET

7.950 virksomheder på landsplan har deltaget i Dansk Industris undersøgelsen. 80 virksomheder i Vejen Kommune har deltaget i undersøgelsen i 2023, og repræsenterer derved mindst 2.781 arbejdspladser i kommunen. Virksomheder har været med til at sikre Vejen Kommunen anden pladsen i 2023.

Alle kommunens medarbejdere har en stor andel i det her, uden deres engagement og know-how var det aldrig lykkedes. Jeg er selvfølgelig også stolt af, at vores virksomheder svarer så positivt om vores samarbejde som de gør, og vi vil arbejde hårdt og målrettet på at blive endnu bedre, så vi fortsat kan tiltrække virksomheder, kvalificeret arbejdskraft og nye borgere.

Borgmester, Vejen Kommune, Frank Schmidt-Hansen
Vejen Kommune inddrager og lytter til virksomhedernes behov. Det sker bl.a. igennem fem-årsstrategier, etablering af netværk, arrangementer.
Denne inddragelse har igennem årene bevirket, at god service overfor erhvervslivet er blevet en del af kommunens DNA. Ligeledes har det stor betydning at samarbejdet i det lokale erhvervsnetværk fungere.

Direktør OTV Plast og Bestyrelsesmedlem i DI-Sydvestjylland Henrik Jylov

Det er første gang, at Vejen Kommune bliver nr. 1 i den landsdækkende undersøgelse, som hvert år tiltrækker sig stor opmærksomhed blandt virksomheder og kommuner. Hidtil er det kun Ikast-Brande og Herning, der har kunnet blive nr. 1.

Virksomhederne i Vejen Kommune roser særligt kommunens indsats for at tiltrække og sikre kvalificeret arbejdskraft. Også jobcentrets samarbejde med virksomhederne får topkarakter.

Foto: Fra venstre: Adm. direktør KE Fibertec A/S og Næstformand DI-Sydvestjylland, Carsten Jespersen
Borgmester i Vejen Kommune, Frank Schmidt-Hansen
Direktør OTV Plast A/S og Bestyrelsesmedlem DI-Sydvestjylland, Henrik Jylov 

Det er en kæmpe, positiv nyhed, at en af kommunerne i vores område bliver Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Det er resultatet af en målrettet indsats, som virksomhederne nu kvitterer for. Og det er noget, vi alle kan glæde os over, for det gavner både væksten og jobskabelsen at have et godt erhvervsklima.

Formanden for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen 

Efter flere år i top 10 over listen med Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner, er det nu lykkedes Vejen Kommune at komme helt til tops. En placering, som byråd, direktion og administration har arbejdet målrettet på i årevis.

Som virksomhed sætter vi utrolig meget pris på den gode dialog, sund fornuft og en kommune, som oprigtigt ønsker at skabe de bedste rammer og vilkår for at drive virksomhed. 
Det at ”brande” sig som en erhvervsvenlig kommune, er let at sige i en valgkamp hvert fjerde år, men det har aldrig været tilfældet i Vejen kommune. Alle uden undtagelse, lige fra den menige medarbejder til kommunaldirektøren og borgmesteren er meget tilgængelige og altid løsningsorienterede.

Adm. direktør KE Fibertec A/S og Næstformand DI-Sydvestjylland, Carsten Jespersen

Kontakt vores erhvervskonsulent

Rikke Friland Vindbjerg | Tlf.: 7996 6137 | Mobil: 2127 3082 | Send sikker mail

Den hurtige vej videre

Denne side er printet den 14-07-2024 04.56

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Vejen Kommune


Erhverv og Plan
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen