I VEJEN ARBEJDER VI GERNE SAMMEN OG FOR ERHVERVSLIVET
VI ER ALTID ÅBNE FOR DIALOG

Partnerskab og kommunal ekspertise

Vejen Kommune har brug for, at virksomhederne trives - omvendt har virksomhederne brug for at få hurtig og professionel service.

En løsningsorienteret samarbejdspartner

For os er det en selvfølge, at vi kender planloven, administrerer byggetilladelser og sikrer, at miljøet ikke lider overlast. For os er god myndighedsbehandling, at vi samarbejder om fælles løsninger og sætter lighedstegn mellem myndighedsbehandling og samarbejde. 

Vejen Kommune har gennem de sidste år opnået en særlig ekspertise omkring planlægning i forbindelse med etablering af komplicerede fødevareproduktioner, som f.eks. Danish Crowns nye slagteri og udvidelsen af laboratorievirksomheden Eurofins. Det medfører, at vi kan tilbyde effektiv og kompetent sagsbehandling og planlægning til fødevarevirksomheder.

Selvbetjening

Læs mere om de forskellige myndighedsregler på www.vejen.dk/erhverv

UdbudsPanelet

Det skal være nemmere for virksomheder at blive klogere på Vejen Kommunes udbudsplan. Derfor lancerer indkøbskontoret i samarbejde med UdviklingVejen et UdbudsPanel, hvor virksomhederne hver torsdag eftermiddag kan møde en af Vejen Kommunes udbudskonsulenter.

Virksomhederne, der tilmelder sig, kan stille spørgsmål til kommunens udbudsplan, undersøge muligheden for samhandel med Vejen Kommune eller andet. De får individuel rådgivning skræddersyet den enkelte virksomheds behov.

Vi møder erhvervslivet, der hvor de er og har behov for at komme i dialog med os. Derfor tilbyder vi dette tilbud til de virksomheder, der er interesserede i at blive leverandør til kommunen.

Martin Larsen, teamkoordinator, Vejen Kommunes indkøbskontor.

UdbudsPanelet afholdes hver torsdag i IVER Caféen på Vejen Business College kl. 15-17. Der kan bookes tider hos UdviklingVejen på tlf. 73 84 85 00 frem til kl. 14 dagen før.

UdbudsPanelet er et nyt supplement til de øvrige tilbud kommunen tilbyder virksomheder, der ønsker at blive klogere på kommunens udbudsprocesser. I efteråret vil Indkøbskontoret invitere til fyraftensmøde og udbudsskole. Det nye initiativ giver mulighed for en mere individuel og målrettet rådgivning.

BOOK TID TIL UDBUDSPANELET

Her du få rådgivning om udbud og en snak med udbudskonsulenterne fra Vejen Kommunes Indkøbskontor. Det er muligt hver torsdag mellem 15.00 og 17.00. Der skal dog bookes en tid først via UdviklingVejen på tlf. 73 84 85 00 og senest kl. 14 dagen før
LÆS MERE OM UDBUDSPANELET HER

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Erhvervskonsulent Rikke Friland Vindbjerg | Tlf.: 7996 6137 | Mobil: 2127 3082
SEND EN SIKKER MAIL