MÅLRETTETHED OG FOKUS PÅ VÆKST
I VEJEN KOMMUNE ER VI DYGTIGE TIL AT BEDRIVE ERHVERVSSERVICE

Vejen til vækst

Målrettethed og fokus

I Vejen Kommune er vi dygtige til at bedrive erhvervsservice og ligger i den absolutte topklasse. Vi vil være endnu bedre og løfte vores erhvervsservice fra topklasse til særklasse. Derfor vil vi fortsætte den dialogbaserede myndighedsbehandling i samarbejde med virksomhederne, og vi vil fortsat arbejde aktivt for at sikre så korte sagsbehandlingstider som muligt, når virksomheder ansøger kommunen om diverse tilladelser.

Vi kan ikke gøre det alene. Derfor arbejder vi tæt sammen med erhvervslivet, UdviklingVejen, Trekantområdet og Erhvervshus Sydjylland.

DANMARKS MEST ERHVERVSVENLIGE KOMMUNE

Dansk Industri har netop kåret Vejen Kommune til Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Målet har altid været en top 10 placering. men i 2022 er vi kommet helt til tops.
LÆS MERE OM DI OG FØRSTE PLADSEN HER

VÆKSTSTRATEGI OG VÆKSTTEAM

Vejen Kommune har tradition for at arbejde sammen med erhvervslivet om at skabe vækst. Vi har lavet en vækststrategi 2025 - sammen om vækst og robusthed, og vi sammensætter altid et vækstteam der er målrettet din virksomhed.
VÆKSTSTRATEGI OG VÆKSTTEAM

PARTNERSKAB OG UDBUDSPANELET

For os i Vejen Kommune er et partnerskab med erhvervslivet vigtigt, både når det gælder offentligt-privat samarbejde. Men også som sparrings partner ved udbud. Vi deler også gerne ud af den viden vi har, for at støtte vores lokale erhvervsliv.
PARTNERSKAB OG UDBUDSPANELET

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Leder af Erhverv & Plan Jens Josephsen | Tlf.: 7996 6136 | Mail: jejo@vejen.dk
SEND EN MAIL

FIND JERES NYE ADRESSE