TRANSPORT UDEN BØVL
VEJEN TIL EFFEKTIVITET

Transportbranchen

Den geografiske placering centralt i Syddanmark med let adgang til motorveje mod syd, nord, øst og vest. Har man i Vejen arbejdet med at gøre til en god forretning.

Transport- og logistikbranchen

At en af Vejens styrkepositioner er transport og logistik skyldes delvist vores centrale placering, men også stolte traditioner fra virksomheder som K. Hansen Transport, S. Chr. Sørensen, SPF, Agri-Norcold og Solar A/S. Senest har vi i fået selskab af Prime Cargo.

Med mere end 2.000 ansatte i branchen relateret til transport og logistik har der også vist sig et grundlag for efteruddannelse, hvor bl.a. DEKRA med sin placering i Vejen hjælper med til at virksomhederne kan få uddannet medarbejder inden for transport og logistik.

Mange af disse virksomheder arbejder i tæt samarbejde med det lokale erhvervsliv og bruger løbende sparring og netværket i UdviklingVejen, som bl.a. har fokus på vækst, eksport, digitalisering og effektivisering. 

Med motorvej E20 som nabo har vi en optimal placering for vores transport- og logistikvirksomhed. Det er nemt at komme rundt til og retur fra vores kunder, og her kan vi tiltrække kvalificeret arbejdskraft.
Vejen Kommune giver plads til virksomhedernes behov for udvikling og vækst, og vi har altid en konstruktiv dialog og en inspirerende sparring.

Jakob Wiborg Hansen, Direktør, K. Hansen Transport AS

ÅRETS TRANSPORTKOMMUNE 2019 & 2020

For andet år i træk er Vejen Kommune kåret som Årets Transportkommune. Vejen Kommune blev som den første kommune nogensinde kåret som Årets Transportkommune af ITD i 2019. En position vi har formået at fastholde så vi igen i år er Årets Transportkommune. Titlen er blandt andet blevet tildelt Vejen Kommune på grund af gode rastepladser og vores grønne tiltag.
LÆS MERE OM KÅRINGEN

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Erhvervskonsulent Jan Nielsen | Tlf. 7996 6102 | Mail. janin@vejen.dk
SEND EN MAIL