Skip til hoved indholdet
    Hjem Vejen til erhverv

Vejen til erhverv

Vejen Kommune er centralt placeret i Trekantområdet, og vi er en erhvervsvenlig kommune som gerne arbejder sammen og med erhvervslivet. Erhvervsstrukturen i Vejen Kommune bygger på en driftig håndværks- og industritradition, og virksomhedernes konkurrenceevne er fortsat baseret på dygtigt håndværk og stærkt købmandskab.

Generelt er der mange store og små virksomheder, der er vokset ud af de kloge hænder, og samtidigt ansætter virksomhederne også flere og flere vidensmedarbejdere. Vejen Kommunes tre styrkepositioner bygger fortsat videre på dette grundlag.

I vores daglige arbejde har vi tre perspektiver. Vi skal være attraktive så vi kan tiltrække nye borgere og arbejdspladser. Virksomhedernes konkurrenceevne skal øges, så de kan vækste og tjene penge og vi skal sammen skabe fornyelse, så virksomhederne er gearet til fremtidens krav og muligheder. 

 

Vi har valgt en tilgang til erhvervslivet, hvor vi vægter samarbejdet højt. Det gør vi ved at sætte nogle ambitiøse mål, og vi vil være aktive og opsøgende efter nye muligheder.

Ole Slot, Kommunaldirektør, Vejen Kommune

Med motorvej E20, der går gennem vores kommune, giver det let adgang til resten af landet og Europa. Med vores beliggenhed tæt på internationale lufthavne, containerhavne og gode togforbindelser er resten af verden også inden for rækkevidde.

Uanset, hvor du placerer din virksomhed i Vejen Kommune, har du hurtig adgang til motorvejen og jernbanen takket være vores veludbyggede vejnet. Og det tager ingen tid at komme frem til din virksomhed.

Læs mere om

Kontakt vores erhvervskonsulent

Rikke Friland Vindbjerg | Tlf.: 7996 6137 | Mobil: 2127 3082 | Send sikker mail

Den hurtige vej videre

Denne side er printet den 14-07-2024 06.53

Ophavsretten tilhører Vejen Kommune.

Informationer må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.

Vejen Kommune


Erhverv og Plan
Rådhuspassagen 3
6600 Vejen