SAMMEN MOD NYE MULIGHEDER
I VEJEN FINDER DU VÆKSTEN

Vejen til erhverv

Vejen Kommune er centralt placeret i Trekantområdet, og vi er en erhvervsvenlig kommune som gerne arbejder sammen og med erhvervslivet. Erhvervsstrukturen i Vejen Kommune bygger på en driftig håndværks- og industritradition, og virksomhedernes konkurrenceevne er fortsat baseret på dygtigt håndværk og stærkt købmandskab.

Generelt er der mange store og små virksomheder, der er vokset ud af de kloge hænder, og samtidigt ansætter virksomhederne også flere og flere vidensmedarbejdere. Vejen Kommunes tre styrkepositioner bygger fortsat videre på dette grundlag.

I vores daglige arbejde har vi tre perspektiver. Vi skal være attraktive så vi kan tiltrække nye borgere og arbejdspladser. Virksomhedernes konkurrenceevne skal øges, så de kan vækste og tjene penge og vi skal sammen skabe fornyelse, så virksomhederne er gearet til fremtidens krav og muligheder. 

Vi har valgt en tilgang til erhvervslivet, hvor vi vægter samarbejdet højt. Det gør vi ved at sætte nogle ambitiøse mål, og vi vil være aktive og opsøgende efter nye muligheder.

Ole Slot, Kommunaldirektør, Vejen Kommune

Med motorvej E20, der går gennem vores kommune, giver det let adgang til resten af landet og Europa. Med vores beliggenhed tæt på internationale lufthavne, containerhavne og gode togforbindelser er resten af verden også inden for rækkevidde.

Uanset, hvor du placerer din virksomhed i Vejen Kommune, har du hurtig adgang til motorvejen og jernbanen takket være vores veludbyggede vejnet. Og det tager ingen tid at komme frem til din virksomhed.

VORES STYRKEPOSITIONER

Erhvervsstrukturen i Vejen Kommune bygger på en driftig håndværks- og industritraditioner, og virksomhedernes konkurrenceevne. Vejen Kommunes tre styrkepositioner bygger fortsat på dette grundlag.
VEJENS STYRKEPOSITIONER

PROJEKTGRUNDE MED MULIGHEDER

I Vejen Kommune arbejder vi med mange gode tanker omkring mulige projekter og ideer til bolig, erhverv og detailhandel.
PROJEKTGRUNDE

FORBIND OG FØLG OS PÅ LINKEDIN

På Vejen Kommunes LinkedIn profil vil vi løbende holde dig orienteret om hvad der sker i Vejen Kommune, Vi fortæller gerne den gode historie fra lokale virksomheder og vi tager gerne mod tip fra dig
FIND VEJEN KOMMUNE PÅ LINKEDIN

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Erhvervskonsulent Rikke Friland Vindbjerg | Tlf.: 7996 6137 | Mobil: 2127 3082
SEND EN SIKKER MAIL