MULIGHEDER FOR ALLE
VEJEN FOR DIN VIRKSOMHED

I Vejen finder vi pladsen til din virksomhed

Vejen Kommune er centralt placeret i Trekantområdet - her er du ikke helt ude på landet

Motorvej E20, der går gennem kommunen, giver let adgang til resten af landet og ikke mindst Europa. Med en beliggenhed tæt på internationale lufthavne, containerhavne og gode togforbindelser er resten af verden inden for rækkevidde.

Uanset, hvor du placerer din virksomhed i Vejen Kommune, har du hurtig adgang til motorvejen og jernbanen takket være vores veludbyggede vejnet. Det tager ingen tid at komme frem til din virksomhed.

Vi mener det, når vi siger, at det er vores vision, at være en attraktiv erhvervs- og bosætningskommune, der skaber rammer og muligheder for trivsel, kvalitet og vækst.

Ole Slot, Kommunaldirektør, Vejen Kommune

Se vores video om kommuneplanen

FIND MULIGHEDER I VEJEN KOMMUNE

KOM GODT OG BILLIGERE I GANG

Vejen Kommune har konkurrencedygtige priser på afgifter. Vi hjælper dig gerne med at få overblik over, hvilke afgifter, der er relevante at kende til for din type af virksomhed, og med at lave omkostningsberegningen på dette. I Vejen Kommune er der sikker og effektiv forsyning, som er en forudsætning for at drive en konkurrencedygtig virksomhed - og det tilbyder vi.
KOM GODT I GANG I VEJEN

VEJEN TIL KOMMUNEPLAN

Kommuneplanen er det vigtigste kommunale arbejdsredskab. Heri tegnes og fortælles, hvor Vejen Kommune skal bevæge sig hen de kommende år. Her omsættes byrådets visioner til fysisk planlægning for eksempel, hvor der kan etableres virksomheder og bygges nye boliger.
VEJEN KOMMUNEPLAN 2017 - 2029

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Erhvervskonsulent Rikke Friland Vindbjerg | Tlf.: 7996 6137 | Mobil: 2127 3082
SEND EN SIKKER MAIL