TRANSPORT OG LOGISTIK OG FØDEVARE
ER BRANCHER SOM HAR BRUG FOR MEDARBEJDERE

Jobbank Vejen

Jobbank Vejen er et værktøj, hvor virksomheder kan søge efter ledige kandidater, der alle har taget grunduddannelse eller opkvalificerende kurser inden for brancher med særlige rekrutteringsudfordringer og behov. Her kan I udsøge den kandidat, der matcher jeres virksomhed. Der står flere, kvalificerede kandidater klar til at starte i netop jeres virksomhed.

Forløbet

De ledige i jobbanken er blevet screenet af HR medarbejdere fra lokale virksomheder før deres kompetence løft. Dernæst har de gennemgået en grundlæggende uddannelse med fokus på kompetencer indenfor industrien, således de hurtigere kan indgå i arbejdsstyrken inden for brancherne.

Sådan får I fat i en ledig

Jobbanken er et værktøj, hvor virksomheder kan søge efter ledige kandidater, der alle har taget grunduddannelsen til fødevare - eller transport & logistikbranchen. Her finder I en oversigt over de kandidater, der har gennemgået uddannelsen samt deres CV. 

SE KANDIDATER I JOBBANKEN

”Det skal være attraktivt at være i denne jobbank, udover de faglige kompetencer, er det vigtigt at den ledige udviser engagement og interesse overfor fødevarebranchen, og det er denne jobbank med til at sikre.”

HR Manager Eurofins Steins Laboratorium A/S, Marianne Elsborg Ibsen

SÅDAN FOR I FAT I JERES NÆSTE MEDARBEJDER

Kontakt Jobcenter Vejens rekrutteringsservice enten via tlf. 61 18 11 12
SEND EN MAIL