I VEJEN ER DU SIKKER PÅ FORSYNINGER
OG DU SLIPPER BILLIGERE

Kom godt i gang i Vejen Kommune

 Du slipper billigere

Vejen Kommune har konkurrencedygtige priser på afgifter. Vi hjælper dig med at få overblik over, hvilke afgifter, der er relevante at kende til for din type af virksomhed, og med at lave omkostningsberegningen på dette.          

 Billige byggegrunde og lave skatter

Med lave priser på byggegrunde og lave skatter er det nemmere at etablere og drive virksomhed i Vejen Kommune. Vi lægger vægt på at have attraktive erhvervsgrunde til salg langs E20 - ja faktisk har vi de billigste priser vest for Storebælt.

Samtidig er erhvervsskatterne de laveste i området og sammen med lave spildevandsafgifter og lave omkostninger til lønninger og drift generelt, er det en relativ billig fornøjelse at drive virksomhed her.

I Vejen Kommune er der ingen dækningsafgift, og samtidig tilbyder vi en konkurrencedygtig grundskyld på 20,36 %.

Vi forsyner dig

Sikker og effektiv forsyning er en forudsætning for at drive en konkurrencedygtig virksomhed - og det tilbyder vi.

 Danmarks bedste internetdækning

Vejen Kommune var first mover inden for fibernet. Da de nationale hovedlinjer løber gennem kommunen, er det nemt at få opkoblinger med høje hastigheder.

 El fra grøn energi eller el-nettet

Du kan få al den el, din virksomhed har behov for. Én mulighed er grøn energi fra et solcelleanlæg eller vindmøller, en anden mulighed er at gå efter markedets billigste priser via el-nettet. Valget er dit.

 Vand ind - spildevand ud

Vejen Kommune ligger oven på en større grundvandsforsyning, så du kommer ikke til at mangle vand. Det er vigtigt for blandt andet fødevarevirksomheder at kunne komme af med spildevand. Vi står til rådighed med sparring og idéer til fordelagtige løsninger.

 Fjernvarme, naturgas eller biogas

Typiske varmekilder er fjernvarme, naturgas og biogas. Typisk kan der også laves individuelle løsninger, f.eks. i form af jordvarme, solvarme, træpille- eller oliefyr. Disse løsninger kræver ofte særlige tilladelser.

Find muligheder i Vejen Kommune

KOMMUNEPLAN 2017 - 2029

Kommuneplanen er det vigtigste kommunale arbejdsredskab. Heri tegnes og fortælles, hvor Vejen Kommune skal bevæge sig hen de kommende år. Det er her byrådets visioner bliver omsat til fysisk planlægning. For eksempel hvor der kan etableres virksomheder og bygges nye boliger, eller hvor vi skal passe særligt på naturen.
VEJEN KOMMUNEPLAN 2017 - 2029

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Erhvervskonsulent Rikke Friland Vindbjerg | Tlf.: 7996 6137 | Mobil: 2127 3082
SEND EN SIKKER MAIL