NYHEDER OG GODE HISTORIER FRA VEJEN KOMMUNE
ERHVERVS RELATERET NYHEDER FRA HELE KOMMUNEN

Lokale erhvervsnyheder og historier

Her på siden deler vi egne historier, men også hvad vi bliver tippet om fra lokale organisationer, foreninger og virksomheder samt hvad vi ser på Sociale medier eller i pressen.

 

Vejen Kommune har som bekendt tilsluttet sig klimalovens mål, og er gået med i DK2020. CO2 udledningen skal reduceres med 70 % i 2030 og 100 % i 2050. Som regeringen og andre ved Vejen Kommune hvad opgaven er, men ikke hvordan den skal løses.

Klima og Grøn omstilling illustration

derfor havde Vejen Kommune inviteret en række aktører på tværs af erhvervsliv, undervisning og civilsamfund til møde, så man i fællesskab kan skabe inspiration og interesse for udfordringen og hjælpe hinanden med at komme i mål med den grønne omstilling.

Læs denne artikel fra Jyske Vestkysten

Konkurrencen mellem kommunerne er hård, men endnu en gang er det lykkedes Vejen Kommune at placere sig helt i top i DI´s analyse af kommunernes erhvervsvenlighed

DI´s Erhvervsklima region Sydjylland

Vejen Kommune blev ikke bare nr. 4. på landsplan, men kan også glæde sig over en 1. plads i Sydjylland

Læs mere her

Kartoffelfestival i Vejen afviklet fra 18 - 21. august 2021
Se diverse omtaler i Jyske Vestkysten

Panel fra Erhvervs konference

Onsdag var der erhvervs konference med et aktivt panel, styret af moderator Anne Hjernøe.
I panelet sad repræsentanter fra lokale virksomheder og organisationer.

Læs mere om Kartoffelfestivalen her

Opfølgning på Vækststrategien 2025, Godkendt i Økonomiudvalgs møde
01. juni 2021 Til orientering

Opfølgning på Vækststrategi

Der bliver kvartals, halvårligt og årligt fulgt op på indsatserne og handlingerne for at kunne opnå målene i Vækststrategien. Årligt er der den store opfølgning og orientering til Direktionen og Økonomiudvalget i Vejen Kommune. 

Vil du se og læse vækststrategien og opfølgningsrapport, klik her 

Årets bedste hotel for forretningsrejsende
19. maj 2021 udpluk fra UdviklingVejens nyhedsbrev

Hovborg Kro blev årets stemmesluger i kategorien Årets business hotel i Danmark. Gæsterne hos hotelkæden Small Danish Hotels, som Hotel Hovborg Kro er medlem af, fremhæver de super dygtige medarbejdere, tjekkede mødefaciliteter, placeringen i skøn natur og ikke mindst den helt særlige måde, hvorpå det familiedrevne sted får gæsterne til at føle sig hjemme.

Læs hele nyhedsbrevet - klik her

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse
6. maj 2021 Tip fra nyhedsbrev

800 mio. kr. skal ruste iværksættere og mindre virksomheder til tiden efter corona. 
Iværksættere og mindre virksomheder kan nu se frem til et ambitiøst SMV- og iværksætterprogram, som skal gøre deres forretning mere grøn og digital. Midlerne kommer fra EU's genopretningsprogram - det såkaldte REACT-EU-program - som skal afhjælpe konsekvenserne af COVID-19 og understøtte en grøn og digital genstart. 

Læs mere om muligheden for SMV og iværksættere 

Forslag til Kommuneplan 2021-2033
5. maj 2021 fra Vejen Kommune

Forslag til Kommuneplan 2021 - 2033

Vejen Byråd har den 13. april 2021 godkendt at sende Forslag til Kommuneplan 2021-2033 for Vejen Kommune i 8 ugers offentlig høring.
Send dine bemærkninger og idéer skriftligt, hvis du ønsker dem behandlet politisk.

Høringsfrist 30. juni 2021

Se forslag til kommuneplan 2021 - 2033

Eurofins Miljø fra Brørup
5. maj 2021 Tip fra LinkedIn

Billede fra Eurofins i Brørup

Eurofins Miljø er stolte over at være med i projektet med spildevandsovervågningen i København. Efter prøverne er udtaget, bliver de nemlig sendt til vores laboratorium for at blive analyseret for corona varianter og for at blive sekventeret.
 
Du kan blive meget klogere på fordelene ved at teste spildevandet for Corona og projektet i København i dette indslag fra TV2 Lorry: 

Se klip på TV2 Lorry

Iværksættere i Vejen klare sig godt
1. maj 2021 Artikel fra Jyske Vestkysten

Vejens iværksættere er landets bedste til at overleve. En opgørelse viser, at flere end syv ud af ti iværksættervirksomheder var aktive tre år efter, de blev stiftet. Nu skal flere iværksættere gerne på banen.

Læs artiklen i Jyske Vestkysten

Vejenerhverv.dk Ny opdateret hjemmeside
April 2021 www.vejenerhverv.dk

Vejenerhverv hjemmeside

På den nye opdateret hjemmeside der har fået et grafisk løft, samt søgefunktioner og informationer er opdateret med hele Vejen Kommunes ledige Erhvervsgrunde og lokaler.
På siden finder du ledige butikslokaler, lager og produktionslokaler samt fine administrationsbygninger og ikke mindst erhvervsgrunde.

SE HJEMMESIDEN HER

BIDRAG GERNE MED DIN HISTORIE

Husk at tippe os om dine nyheden og den gode historie. Vi bruger den måske her på siden eller på LinkedIn "Vejen Kommune"
SEND EN MAIL