KOM TIL ERHVERVSKONFERENCE I HOVBORG
FREDAG DEN 19. AUGUST 2022

FØDEVARE-ERHVERVSKONFERENCE I DANMARKS FØDEVARECENTRUM

I forbindelse med Vejen Kartoffelfestival i Hovborg afvikles der en erhvervskonference fredag d. 19. august 2021 fra kl. 10:30 - 15:00

Tilmelding er ikke et krav

Tilkende giv gerne din ankomst, send en mail >klik her<


Arrangør er Vejen Kommune og Kartoffelfestivalen i Hovborg.

Erhvervskonference i forbindelse med Kartoffelfestival i Hovborg og Vejen Kommune

Kom til  dette Erhvervskonference i Vejen i forbindelse med Kartoffelfestival i Hovborg

Dagens overordnede temaer er:
  • “Grønnere fødevarer” Klima- og Kostråd
  • ”Fremtidens forbruger” Hvad forventer de og hvilken krav stiller de?
  • Fremtidens fødevareprodukter og produktionsform 
  • Hvordan sikre vi produktionen i Danmark og i Vejen Kommune
Der er indlæg og et spændende Panel, som vil være oplagte til at inspirerer og debatterer.
Se hvem der deltager:

Judith Kyst, Direktør, madkulturen
Anders Reimann, Stifter, Nordic Harvest
Pernille Stenstrup Christiansen, Landbrugsdirektør, Danske Bank
Henrik Lund, Direktør, Naturli´Foods
HC Gæmelke, Landmand og formand, Jysk Landbrug
Lars Wisbech Sørensen, Direktør, Food & Bio Cluster
Kristian Møller, formand for KMC’s bestyrelse, og kartoffelavler
Frank Schmidt-Hansen, Borgmester Vejen Kommune

Programmet kan ses her

 

Læs vores pressemeddelelse. Herunder.

Hvordan skal vi sikre produktionen af grønnere fødevarer? Hvad vil forbrugerne stille af krav til fremtidens råvarer? Kan vi i Danmark, og specifikt i Vejen Kommune, sikre at produktionen forbliver lokalt? Hvad er de sidste nye trends?

Det er nogle af de spørgsmål, som årets erhvervskonference i Hovborg forsøger at give svar på fredag den 19. august.

I år er der særligt fokus på de grønne fødevarer og på klima- og kostråd, og konferencen har indbudt en række oplægsholdere, til at komme med input og oplæg til diskussion. Blandt andre Pernille Stenstrup Christiansen, der er landbrugsdirektør i Danske Bank. Hun vil snakke om grøn omstilling. På talerstolen finder man også Judith Kyst, der kommer med input om danskernes madkultur.

Anders Reimann fra Nordic Harvest Vertical Farming taler om fremtidens produktionsform.

Journalist Troels Mylenberg er moderator, og borgmester Frank Schmidt-Hansen åbner konferencen.

- Vi vil gerne sparre med erhvervslivet indenfor fødevarer og landbrug. Det har historisk set altid været vigtige parametre, og det vil det også være i fremtiden. Derfor skal vi vende de muligheder der er i fremtiden, og dermed stå stærkere i fællesskab, siger borgmester Frank Schmidt-Hansen.

På konferencen vil der desuden være paneldebat og mulighed for at netværke. Konferencen er for alle der i deres erhverv har en eller anden tilknytning til fødevareproduktionen og landbruget.

Konferencen finder sted fredag den 19. august fra klokken 10.30, og den er en del af Vejen Kartoffelfestival, som afholdes i Hovborg fra den 18.-20. august. Hvis man ønsker at deltage i erhvervskonferencen, er man velkommen til at tilmelde sig, men det er ikke et krav. Mail til erhverv@vejen.dk