Det gør en forskel at gøre sig umage

VEJEN ER DANMARKS MEST
ERHVERVSVENLIGE KOMMUNE

7.915 virksomheder på landsplan har deltaget i Dansk Industris undersøgelsen. 90 virksomheder i Vejen Kommune som tilsammen beskæftiger 4.274 medarbejdere har været med til at sikre Vejen Kommunen første pladsen i 2022.

Alle kommunens medarbejdere har en stor andel i det her, uden deres engagement og know-how var det aldrig lykkedes. Jeg er selvfølgelig også stolt af, at vores virksomheder svarer så positivt om vores samarbejde som de gør, og vi vil arbejde hårdt og målrettet på at blive endnu bedre, så vi fortsat kan tiltrække virksomheder, kvalificeret arbejdskraft og nye borgere.

Borgmester, Vejen Kommune, Frank Schmidt-Hansen

SE HELE DI-ERHVERVSVENLIGHEDS UNDERSØGELSEN HER

Diplom fra Dansk Industri

Vejen Kommune inddrager og lytter til virksomhedernes behov. Det sker bl.a. igennem fem-årsstrategier, etablering af netværk, arrangementer.
Denne inddragelse har igennem årene bevirket, at god service overfor erhvervslivet er blevet en del af kommunens DNA. Ligeledes har det stor betydning at samarbejdet i det lokale erhvervsnetværk fungere.

Direktør OTV Plast og Bestyrelsesmedlem i DI-Sydvestjylland Henrik Jylov

Det er første gang, at Vejen Kommune bliver nr. 1 i den landsdækkende undersøgelse, som hvert år tiltrækker sig stor opmærksomhed blandt virksomheder og kommuner. Hidtil er det kun Ikast-Brande og Herning, der har kunnet blive nr. 1.

Virksomhederne i Vejen Kommune roser særligt kommunens indsats for at tiltrække og sikre kvalificeret arbejdskraft. Også jobcentrets samarbejde med virksomhederne får topkarakter.

Foto: Fra venstre: Adm. direktør KE Fibertec A/S og Næstformand DI-Sydvestjylland, Carsten Jespersen
Borgmester i Vejen Kommune, Frank Schmidt-Hansen
Direktør OTV Plast A/S og Bestyrelsesmedlem DI-Sydvestjylland, Henrik Jylov 

Det er en kæmpe, positiv nyhed, at en af kommunerne i vores område bliver Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Det er resultatet af en målrettet indsats, som virksomhederne nu kvitterer for. Og det er noget, vi alle kan glæde os over, for det gavner både væksten og jobskabelsen at have et godt erhvervsklima.

Formanden for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen 


Foto: Jesper Toft Mathiesen (Dansk Industri)
Foto: Regional Vice President i Lineage Logistics og Formand for DI-Sydvestjylland
Jesper Toft Mathiesen 


Vejen Kommunes placering gennem tiden

Efter flere år i top 10 over listen med Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner, er det nu lykkedes Vejen Kommune at komme helt til tops. En placering, som byråd, direktion og adminstration har arbejdet målrettet på i årevis.

Som virksomhed sætter vi utrolig meget pris på den gode dialog, sund fornuft og en kommune, som oprigtigt ønsker at skabe de bedste rammer og vilkår for at drive virksomhed. 
Det at ”brande” sig som en erhvervsvenlig kommune, er let at sige i en valgkamp hvert fjerde år, men det har aldrig været tilfældet i Vejen kommune. Alle uden undtagelse, lige fra den menige medarbejder til kommunaldirektøren og borgmesteren er meget tilgængelige og altid løsningsorienterede.

Adm. direktør KE Fibertec A/S og Næstformand DI-Sydvestjylland, Carsten Jespersen

BLIV KLOGERE PÅ ERHVERVSVENLIGHED

DI´s erhvervsundersøgelse består dels af et spørgeskema som virksomhederne udfylder og dels af statistiske indikatorer. Hele undersøgelsen kan læses på DI´s hjemmeside.
LÆS HELE DI´S ERHVERVSVENLIGHEDS UNDERSØGELSE

BORGMESTER I VEJEN KOMMUNE FRANK SCHMIDT-HANSEN

Som borgmester i Vejen Kommune er jeg optaget af at vi hele tiden følger vores virksomheders behov tæt. Kommunens størrelse gør at vi er agile og fleksible, vi lytter og løser opgaverne i fællesskab med vores virksomhederne – vi gør altid vores yderste for at imødekomme ønsker fra både eksisterende og nye virksomheder.
VIL I VÆRE EN DEL AF VEJEN

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Leder af Erhverv & Plan Jens Josephsen | Tlf.: 7996 6136 | Mail: jejo@vejen.dk
SEND EN MAIL